Ķirbju ķīselis
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g ķirbji
ķirbji
75 g
75 g sviests
sviests
250 g
250 g piens
piens
80 g
80 g cukurs
cukurs
30 g
30 g kartupeļu milti
kartupeļu milti
1
1 paciņa vaniļas cukurs
paciņa vaniļas cukurs
  • Latvijas svētku receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ķīseļi
  • Pasaules Virtuve
  • Ķirbju ķīselis īpaši gards, ja pasniedz ar dzērveņu mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķirbi nomizo, izņem sēklotni, tad sarīvē un izkausētā sviestā uz lēnas uguns sautē mīkstu. Izsautēto ķirbi izberž caur sietu vai sablendē, pielej uzkarsētu pienu, pievieno cukuru, vanilīnu, uzvāra.

    Kad uzvārījies pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti un uzvāra. Ķīseli lej dziļajos šķīvjos un atdzesē. Pasniedz ar dzērveņu mērci.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form