Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Lētas, bet traki gardas ķirbju pankūkas.

Rupjās skaidās sarīvē ķirbi, piesit olu, drusku miltus, maķenīt kādu šķidrumu (ūdens, piens, rūgušpiens u.c.), sāli, cukuru, cepamo pulveri un cep uz lielas uguns kraukšķīgas.

Pasniegt var ar krējumu vai ar kādu skābāku zapti

.Iesūtīja: Sam

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form