Ķiršu un baltmaizes pudiņš
Foto: Shutterstock
0 0
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g ķirši (bez kauliņiem)
ķirši (bez kauliņiem)
2 šķēles
2 šķēles sakaltusi baltmaize
sakaltusi baltmaize
200 ml
200 ml piens
piens
3 gab.
3 gab. olas
olas
120 g
120 g cukurs
cukurs
40 g
40 g sviests
sviests
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
 
sāls
sāls
80 g
80 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
 
sviests
sviests
 
pūdercukurs
pūdercukurs
  • Ikdienas maltītei
  • Kristību ēdienkarte
  • Launags
  • Pudiņi
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Ķiršu un baltmaizes pudiņš visgardāk, ja pasniedz ar vaniļas mērci vai vaniļas saldējumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baltmaizes šķēlītes ieliek bļodā.

    Pienu uzkarsē, pārlej maizei un ļauj 10 minūtes ievilkties, samaisa.

    Olas sakuļ, pievieno izmērcēto baltmaizi, cukuru, sviestu, miltus, sāli, sadrupinātu šokolādi un visu labi samaisa, beigās pieber ķiršus.

    Cepamo formu ieziež ar sviestu, piepilda ar ķiršu maisījumu un 200 *C cepeškrāsnī cep 25 min.

    Gatavo sacepumu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar vaniļas mērci vai vaniļas saldējumu.

    Iesūtīja: Vineta

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form