60Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
50 gsviests1 ĒKolīveļļa2 sīpoli timiāns baziliks1 lauru lapa3 ķiploka daiviņas1 kgtomāti2 ĒKtomātu pasta1 ĒKcukurs1 bundža tomāti savā sulā150 mlūdens200 mltomātu sula (no tomātiem savā sulā)
Sagatavošana
1
Sviestu, olīveļļu, smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus, timiānu un mazu lauru lapu liek karsēties katliņā ar vāku. Karsē apmēram kādas 5-6 minūtes, kamēr sīpols paliek caurspīdīgs.
2
Pievieno mazos gabaliņos sagrieztus tomātus.
3
Tomātus savā sulā (tikai tomātus), tomātu pastu un cukuru. Uz lēnas uguns vāra kādas 5 minūtes, bez vāka.
4
Pievieno ūdeni, tomātu sulu (to, kas paliek pāri no tomātiem savā sulā). Kad sāk vārīties, nogriež mazāku uguni. Pēc 30 - 45 minūtēm noņem no plīts, lai atdziest.
5
Kad ir atdzisis, izkāš caur sietu.
Iesūtīja: Sphynx
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit