Klasiskas rauga pankūkas
Foto: Tasty
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g kviešu milti
kviešu milti
0.5 l
0.5 l piens
piens
2-3
2-3 olas
olas
40 g
40 g sviests
sviests
0.5 TK
0.5 TK sāls
sāls
0.5 TK
0.5 TK cukurs
cukurs
15 g
15 g raugs
raugs
 
augu eļļa
augu eļļa
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Klasiskas rauga pankūkas - visgardāk ar omes ievārījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    250 gramos silta pienā izšķīdina raugu, pievieno miltus, iejauc mīklu un noliek siltā vietā.

    Kad ieraugs sāk rūgt, pielej atlikušo pienu, kas sajaukts ar olu dzeltenumiem.

    Pievieno izkausēto sviestu, sāli un cukuru. Labi izmaisa un ļauj mīklai uzrūgt. Pirms cepšanas pieliek olu baltumus.

    Cep uz pannas, sakarsētos taukos vai eļļā.

    Iesūtīja: Vineta Auziņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form