Kartupeļu salāti ar marinētiem gurķiem
Foto: Shutterstock
3.6000 5
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Kartupeļu salāti ar selerijām, marinētiem gurķiem un sīpoliem. Klasiskā recepte, kur mērces pagatavošanai izmantota majonēze un sinepes.

Lielā katlā saber ceturtdaļās sagrieztus kartupeļus, pārlej ar ūdeni un pieber nedaudz sāli. Kad ūdens sācis burbuļot, kartupeļus vāra aptuveni 15 minūtes, līdz tie viegli mīksti. Gatavos kartupeļus nokāš un atdzesē.

Salātu bļodā ieliek majonēzi, sinepes, sāli un piparus un apmaisa. Tad pievieno smalki sagrieztus seleriju kātus, sakapātus gurķīšus un sīpolus.

Visu apmaisa un tad pievieno kartupeļus, smalki sagrieztas olas un visu viegli apmaisa.

Salātus atdzesē ledusskapī dažas stundas, tad tie būs visgardākie.

Pasniedz bļodiņās, garnējot ar svaigiem garšaugiem pēc katra gaumes.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form