120Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gaļa eļļa bietes tomātu mērce kāposti kartupeļi sāls etiķis cukurs ķiploki lauru lapas lociņi dilles zaļumi
Sagatavošana
1
Gaļu liek vārīties katlā ar ūdeni. Pirms vārīšanās gaļu var arī apcept.
2
Gaļu uzvāra, noputo un turpina vārīt uz mazas uguns.
3
Sīpolus un burkānus nomizo, sagriež, apcep eļļā un pievieno katlā ar gaļu.
4
Bietes nomizo, sarīvē uz rupjās rīves, apcep pannā, pievieno tomātu mērci un nedaudz pasautē.
5
Kad gaļa gandrīz gatava, zupai pievieno sloksnītēs sagrieztu kāpostu.
6
Kad kāposti gandrīz mīksti, pieliek kubiņos sagrieztus kartupeļus. Pavāra, pievieno sautētās bietes un vāra līdz gatavībai.
7
Pēc vajadzības pievieno sāli, etiķi un cukuru. Piespiež ķiplokus, pieliek lauru lapu un ļauj uzmest burbuli. Pašās beigās pievieno sīki sagrieztus lociņus, dilles un citus zaļumus.
8
Pasniedz ar skābu krējumu.
Iesūtīja: patiesība
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit