Fiksai ēdienreizei, kad laika nav, bet izsalkums māc.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 gab.Knorr FIX spageti Bolognese500 gtagliatelle makaroni3 ĒKpētersīļi, sasmalcināti4 ĒKolīveļļa500 gmaltā gaļa1 gab.rozmarīna zariņš1 gab.sīpols125 mlsausais sarkanvīns1 gab.selerijas kāts1 gab.burkāns3 gab.ķiploka daiviņas

Sagatavošana

1

Lielā katlā uzkarsē ūdeni un uzvāri makaronus al dente (pusgatavus). Sīpolus un ķiplokus smalki sakapā. Sarīvē burkānu. Noņem mizu un smalki sakapā seleriju.

2

Uzkarsē pannā eļļu un sautē tajā sīpolus, pēc tam pievieno burkānu, seleriju, ķiplokus. Pievieno malto gaļu. Pannā pielej vīnu un sautē, līdz tas ir pilnīgi iztvaikojis.

3

Sajauc Knorr FIX maisījumu spageti „bolognese” pagatavošanai ar ūdeni, pievieno rozmarīna zariņu, samaisa un sautē uz lēnas uguns. Kad mērce ir gatava, izņem rozmarīnu. Pievieno sakapātus pētersīļus, sajauc mērci ar makaroniem un pasniedz.

Ar Fix Spaghetti Bolognese tu pagatavosi izcili garšīgu un biezu Boloņas mērci. Tā radīšanai izmantoti 3 svaigi tomāti, kas tika izkaltēti un tad sajaukti ar tipiskām itāļu garšvielām, stāsta Knorr šefpavārs Pjotrs Muravski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!