Knorr Fix receptes: Tagliatelle makaroni ar malto gaļu
Foto: Knorr Fix
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lielā katlā uzkarsē ūdeni un uzvāri makaronus al dente (pusgatavus). Sīpolus un ķiplokus smalki sakapā. Sarīvē burkānu. Noņem mizu un smalki sakapā seleriju.

Uzkarsē pannā eļļu un sautē tajā sīpolus, pēc tam pievieno burkānu, seleriju, ķiplokus. Pievieno malto gaļu. Pannā pielej vīnu un sautē, līdz tas ir pilnīgi iztvaikojis.

Sajauc Knorr FIX maisījumu spageti „bolognese” pagatavošanai ar ūdeni, pievieno rozmarīna zariņu, samaisa un sautē uz lēnas uguns. Kad mērce ir gatava, izņem rozmarīnu. Pievieno sakapātus pētersīļus, sajauc mērci ar makaroniem un pasniedz.

Ar Fix Spaghetti Bolognese tu pagatavosi izcili garšīgu un biezu Boloņas mērci. Tā radīšanai izmantoti 3 svaigi tomāti, kas tika izkaltēti un tad sajaukti ar tipiskām itāļu garšvielām, stāsta Knorr šefpavārs Pjotrs Muravski.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form