Vienkārša recepte ātrām vakariņām pastas cienītājiem.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gPenne makaroni450 grīvēts Čedaras siers500 mlsaldais krējums1 ĒKsviests1 Knorr Fix Spageti Carbonara paciņa80 mlolīveļla pussaišķis pētersīļu

Sagatavošana

1

Pagatavo makaronus līdz "aldente" stāvoklim. Gatavos makaronu pārlej ar olīveļļu.

2

Bļodā samaisa Knorr FIX maisījumu Spaghetti Carbonara ar mīkstu sviestu un saldo krējumu.

3

Makaronus ievieto siltumizturīgā traukā. Tos pārlej ar sagatavoto mērci un pārkaisa ar rīvētu Čedaras sieru.

4

Sautējumu cep cepeškrāsni 20 minūtes, kas uzsildīta līdz 190 grādu temperatūrai. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātiem pētersīļiem.


Jums garšo pasta? Dodat priekšroku baltajām krēmveida mērcēm?

Izmēģiniet Knorr Fix Spaghetti Carbonara ar kūpinātu bekonu un smaržīgām garšvielām. Pārlejiet to pāri savam iecienītākajam pastas veidam un rezultāts Jūs patīkami pārsteigs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!