Koča jeb ķūķis
Foto: Valdis Ošiņš
3.8125 16
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Koča jeb ķūķis - grūbu putra ar žāvētu speķi un sīpoliem.

Speķi ar sīpoliem sagriež gabaliņos un apcep uz pannas.

Pannu liek uz uguns un uzkarsē. Uz pannas uzber grūbas un maisot apgrauzdē zeltaini brūnas.

Katliņā, kuru var likt cepeškrāsnī, ieber vienu kārtu grūbu, uzliek smalki sagrieztu un ar sīpoliem apceptu speķi, atkal grūbas un speķi, nobeidz ar grūbām.

Visu pārlej ar karstu sālsūdeni vai buljonu un cep bez maisīšanas maizes krāsnī vai cepeškrāsnī, pēc vajadzības lejot šķidrumu klāt.

Gatavai kočai jābūt irdenai un pilnīgi sausai.

Iesūtīja: Absente

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form