Saldais ēdiens no laima, kokosriekstu sviesta un mango
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Gards un krēmīgs deserts tropu augļu notīs. Saldo ēdienu gatavo no gatava un mīksta mango, kuram pievienots kokosriekstu piena krēms un laima spirgtums.

Želatīna lapas liek bļodiņā ar vēsu ūdeni un uzbriedina (10 min).

Cukuru liek nelielā katliņā, pievieno tam ūdeni (2 ĒK), un karsē, līdz pūdercukurs izkusis.

Želatīna lapām izspiež ūdeni un liek tās katliņā pie cukura sīrupa, karsējot maisa, līdz želatīns izkūst.

Nomizotu un gabaliņos sagrieztu mīkstu mango liek blenderī. Pievieno kokosriekstu krēmu, sarīvētu laima miziņu un viena laima sulu, kā arī želatīna masu. Sastāvdaļas blendē, līdz iegūta vienmērīga masa.

Krēma masu lej deserta trauciņos, un liek ledusskapī atdzist.

Kad deserti sastinguši, tos ņem laukā no ledusskapja un pasniedz, kaisot trauciņos pa virsu atlikušā laima miziņu.

Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form