Saldais ēdiens no laima, kokosriekstu sviesta un mango
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. želatīna lapas
želatīna lapas
4 TK
4 TK pūdercukurs
pūdercukurs
400-500 g
400-500 g mango
mango
160 ml
160 ml kokosriekstu krēms
kokosriekstu krēms
2 gab.
2 gab. laimi
laimi
Piederumi:
4 gab.
4 gab. deserta trauciņi/glāzes
deserta trauciņi/glāzes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Krēmi
  • Želejas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gards un krēmīgs deserts tropu augļu notīs. Saldo ēdienu gatavo no gatava un mīksta mango, kuram pievienots kokosriekstu piena krēms un laima spirgtums.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Želatīna lapas liek bļodiņā ar vēsu ūdeni un uzbriedina (10 min).

    Cukuru liek nelielā katliņā, pievieno tam ūdeni (2 ĒK), un karsē, līdz pūdercukurs izkusis.

    Želatīna lapām izspiež ūdeni un liek tās katliņā pie cukura sīrupa, karsējot maisa, līdz želatīns izkūst.

    Nomizotu un gabaliņos sagrieztu mīkstu mango liek blenderī. Pievieno kokosriekstu krēmu, sarīvētu laima miziņu un viena laima sulu, kā arī želatīna masu. Sastāvdaļas blendē, līdz iegūta vienmērīga masa.

    Krēma masu lej deserta trauciņos, un liek ledusskapī atdzist.

    Kad deserti sastinguši, tos ņem laukā no ledusskapja un pasniedz, kaisot trauciņos pa virsu atlikušā laima miziņu.

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form