
Pupiņu salāti ar dārzeņiem tomātu mērcē ar etiķi un eļļu.
Burkānus nomizo, sarīvē. Sīpolus nomizo, sagriež plānās šķēlēs. Kabačus sagriež kubiņos vai ripiņās. Kāpostus saēvele vai sasmalcina ar nazi.
Katlā uzkarsē eļļu. Liek cepties sīpolus, pēc 5 minūtēm pievieno burkānus, vēl pēc 5 minūtēm pievieno kāpostus. Pēdējos pievieno kabačus.
Dārzeņiem pievieno sāli, cukuru un zem vāka uz nelielas liesmas sautē.
Pievieno masai iepriekš novārītas pupiņas un tomātu mērci, iemaisa un vāra vēl 10 minūtes.
Etiķa esenci iemaisa, kad nogriezta liesma.
Karstu masu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem. apgriež burkas ar vākiem uz leju un ļauj tām atdzist.
Uzglabā vēsā vietā.
Iesūtīja: ExBandita