Kotletes ar pārsteigumu
Foto: PantherMedia/Scanpix
3.8333 6
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Cepeškrāsnī ceptas, gardas kotletes ar pārsteigumu - sīpolu un olu pildījumu.

Liek vārīties 2 olas.

Maltai gaļai pievieno pienā iemērktu baltmaizi, krējumu, pieliek sāli, piparus, samaisa, veidojot parasto kotlešu masu.

Izveido apaļus plācenīšus.

Smalki sagriež sīpolus, apcep, sakapā cieti vārītas abas olas, visu samaisa. Ja ir vēlme, masai var pievienot arī majonēzi. 

Sagatavoto masu liek uz gaļas plācenīšiem, aizlipina malas, veidojot gaļas bumbiņas. 

Pildītās gaļas bumbiņas apviļā rīvmaizē, iemērc sakultā olā un vēlreiz apviļā rīvmaizē.  Apcep kotletes karstā pannā, līdz rīvmaize iegūst zeltainu nokrāsu. 

Gaļas bumbiņas kārto uz cepamās plāts un liek cepeškrāsnī. Cep, līdz gatavs. 

Pasniedz ar kartupeļiem un dārzeņu salātiem, var arī ar sēņu mērci.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Eduards

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form