Foto: Privātais arhīvs
Krabju nūjiņas noder ne tikai salātiem – tās atritinot un pildot ar ķiplokotu siera un olu masu, iegūsi gardu uzkodu svētku galdam. Recepti iesaka mūsu lasītāja Diana Lapinska.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

30 krabju nūjiņas300 gsiers2 vārītas olas pēc garšasķiploka daiviņas pēc garšaszaļumi pēc garšasmajonēze

Sagatavošana

1

Krabju nūjiņas izņem no polietilēna apvalciņiem, liek bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni.

2

Pēc 5 minūtēm ūdeni nolej, krabju nūjiņas uzmanīgi atrullē vaļā, saliek uz papīra dvieļa.

Foto: Privātais arhīvs
3

Sagatavo pildījumu. Sieru sarīvē uz smalkās rīves. Olas noloba, sarīvē uz rupjās rīves. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi. Zaļumus sīki sakapā. Visu liek bļodā, pievieno majonēzi pēc garšas un samaisa.

Foto: Privātais arhīvs
4

Maisījumu klāj uz atrullētajām krabju nūjiņām un tās saritina rullīšos. Uz nakti liek leduuskapī savilkties garšām.

Foto: Privātais arhīvs
5

Pirms pasniegšanas pārslaka ar majonēzi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!