Krāsainais dārzeņu sacepums ar fetas sieru
Foto: Shutterstock
3.9286 14
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Dārzeņu sacepums ar fetas sieru un balzamiko.

Dārzeņus notīra, sagriež palielos gabalos: cukīni aptuveni 0,5 cm biezās šķēlītēs, tomātus un sīpolus 4 daiviņās. Dārzeņus liek ar olīveļļu ieziestā cepamā traukā.

Ķiploka galvu notīra, atstājot tikai pēdējo (cietāko) apvalku, pārgriež horizontāli un liek traukā pie dārzeņiem, pārlejot ar šļuciņu balzamiko mērces. Visam pārkaisa citronpiparus un liek 200*C apbrūnināties.

Pēc 15-20 minūtēm ņem laukā, pārlej ar saldo krējumu, kam piejaukta tējkarote sojas mērces un šauj atpakaļ krāsnī. Pēc 5 minūtēm pāri visam kārto fetaki siera gabaliņus un ķirštomātiņus (tos liek ar visiem kātiņiem, lai labāk izskatās), pārkaisa ar timiānu un šauj cepeškrāsnī trešoreiz - uz 5-7 minūtēm.

Beigās sacepumam pārkaisa uz pannas viegli apgrauzdētas mandeļu skaidiņas.

*ja cep grila režīmā (kad karstums nāk no augšpuses ), tad tas ir kraukšķīgāks.

Iesūtīja: mākonītis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form