Krāsnī ceptas laša pauniņas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 laša filejas gabali
laša filejas gabali
2
2 citrona šķēles
citrona šķēles
 
daži diļļu zariņi
daži diļļu zariņi
3-4
3-4 sīpolloki
sīpolloki
 
olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Sulīgas laša filejas, kas cepoties uzņems citrona un zaļumu aromātus. Cepšanas brīdī sāli nepievieno, to katrs ēdājs pievieno pēc saviem ieskatiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek karsēties cepeškrāsni līdz 200°C. No cepamā papīra izgriež divus lielus taisnstūrus, kuros varēs ietīt laša fileju. Ja nepieciešams, papīra dvielī filejas nosusina sausas.

    Uz papīra loksnes centrā liek fileju, tai pa virsu liek citrona šķēli, to pirms tam pārgriežot uz pusēm, diļļu zariņus, sagrieztus lokus. Filejas apslacina viegli ar eļļu, apkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.

    Satin filejas tā, lai papīra pauniņa būtu cieši noslēgta. Liek pauniņas uz cepamās pannas, to liek karstā cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes, atkarībā no tā, cik lielas ir filejas.

    Izņem filejas no krāsns un ļauj pauniņām, pirms tās atver, dažas minūtes atpūsties. Uzmanīgi atver un pasniedz.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form