Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Sulīgas laša filejas, kas cepoties uzņems citrona un zaļumu aromātus. Cepšanas brīdī sāli nepievieno, to katrs ēdājs pievieno pēc saviem ieskatiem.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 laša filejas gabali2 citrona šķēles daži diļļu zariņi4 sīpolloki olīveļļa pēc garšasmelnie pipari

Sagatavošana

1

Liek karsēties cepeškrāsni līdz 200°C. No cepamā papīra izgriež divus lielus taisnstūrus, kuros varēs ietīt laša fileju. Ja nepieciešams, papīra dvielī filejas nosusina sausas.

2

Uz papīra loksnes centrā liek fileju, tai pa virsu liek citrona šķēli, to pirms tam pārgriežot uz pusēm, diļļu zariņus, sagrieztus lokus. Filejas apslacina viegli ar eļļu, apkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.

3

Satin filejas tā, lai papīra pauniņa būtu cieši noslēgta. Liek pauniņas uz cepamās pannas, to liek karstā cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes, atkarībā no tā, cik lielas ir filejas.

4

Izņem filejas no krāsns un ļauj pauniņām, pirms tās atver, dažas minūtes atpūsties. Uzmanīgi atver un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!