Krāsnī ceptas laša pauniņas
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sulīgas laša filejas, kas cepoties uzņems citrona un zaļumu aromātus. Cepšanas brīdī sāli nepievieno, to katrs ēdājs pievieno pēc saviem ieskatiem.

Liek karsēties cepeškrāsni līdz 200°C. No cepamā papīra izgriež divus lielus taisnstūrus, kuros varēs ietīt laša fileju. Ja nepieciešams, papīra dvielī filejas nosusina sausas.

Uz papīra loksnes centrā liek fileju, tai pa virsu liek citrona šķēli, to pirms tam pārgriežot uz pusēm, diļļu zariņus, sagrieztus lokus. Filejas apslacina viegli ar eļļu, apkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.

Satin filejas tā, lai papīra pauniņa būtu cieši noslēgta. Liek pauniņas uz cepamās pannas, to liek karstā cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes, atkarībā no tā, cik lielas ir filejas.

Izņem filejas no krāsns un ļauj pauniņām, pirms tās atver, dažas minūtes atpūsties. Uzmanīgi atver un pasniedz.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form