Foto: Shutterstock
Dārzeņu sulā sautēti kāpostu tīteņi sliņķiem - gardi un ļoti vienkārši pagatavojami krāsnī.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgmaltā gaļa1 glāzevārīti rīsi4 ķiploka daiviņas kāposts sīpols pēc garšassāls un pipari pēc garšasdilles un pētersīļi1 ldārzeņu vai tomātu sula

Sagatavošana

1

Malta gaļai pievieno uz rujās rīves sarīvētu sīpolu un kāpostu, vārītus rīsus, zaļumus,uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sāli un piparus. No masas veido garenas tīteņu formas kotletes. Vēl slinkākā variantā visas sastāvdaļas var likt virtuves kombainā un samalt viendabīgā masā.

2

Tās liek cepamajā veidnē, pārlej ar dārzeņu sulu un liek līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī, pārklājot ar foliju.

3

Cep 45 minūtes. Pasniedz ar skābu krējumu.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!