Kraukšķīgās siera pankūciņas
Foto: Privātais arhīvs
2.8333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g siers
siers
3
3 olas
olas
100 g
100 g skābs krējums
skābs krējums
1 ĒK
1 ĒK manna
manna
6 ĒK
6 ĒK milti
milti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās uzkodas
  • Pankūkas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šī vienkāršā recepte būs īsts atklājums siermīļiem, jo zeltaino, kraukšķīgo pankūciņu pagatavošanai lieti noderēs arī viegli apkaltuši siera gabaliņi, kas mēdz viltīgi slēpties dažādos ledusskapja stūros. Galvenais nosacījums – sieram ir jābūt garšīgam! Savā virtuvē pārbaudītu un mājinieku iecienītu recepti iesaka Diana Lapinska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sieru sarīvē, liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa. Mīklai jābūt pašķidrai un no karotes līstošai, bet ne tik šķidrai kā plāno pankūku mīklai.

    Ja siers trāpījies sāļāks, tad mīklai sāli pievienot nav nepieciešams. Pēc izvēles pamatmīklu var uzlabot, piespiežot tai klāt ķiplokus, iemaisot sasmalcinātus zaļumus, sīki sakapātu šķiņķi vai ko citu pēc izvēles.

    Pannā uzkarsē eļļu, to nežēlojot. Ar karoti liek verdošajā eļļā pankūciņas un apcep zeltainas no abām pusēm. Liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli, lai notecinātu lieko šķidrumu.

    Pasniedz ar skāba krējuma-ķiploku un zaļumu mērci vai vieglu mērci uz bezpiedevu jogurta bāzes, kurā iemērcēt zeltainās, kraukšķīgās siera pankūciņas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form