Krēmīgā kukurūzas putra ar gaļas bumbiņu mērci
Foto: Publicitātes foto
0 0
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g kukurūzas putraimi
kukurūzas putraimi
500 ml
500 ml ūdens
ūdens
100 g
100 g rikotas siers
rikotas siers
10 g
10 g cietais siers, sarīvēts
cietais siers, sarīvēts
MĒRCEI
4 ĒK
4 ĒK vīnogu kauliņu eļļa
vīnogu kauliņu eļļa
 
gaļas bumbiņas
gaļas bumbiņas
1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
1
1 rozmarīna zariņš
rozmarīna zariņš
1
1 ķiploka daiviņa, izspiesta caur spiedi
ķiploka daiviņa, izspiesta caur spiedi
250 g
250 g konservēti tomāti
konservēti tomāti
200 g
200 g konservētas lielās pupiņas, šķidrums noliets
konservētas lielās pupiņas, šķidrums noliets
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
PASNIEGŠANAI
20 g
20 g cietais siers, smalki sarīvēts
cietais siers, smalki sarīvēts
 
rukolas lapiņas vai dīgsti
rukolas lapiņas vai dīgsti
  • Gaļas ēdieni
  • Putras un biezputras
  • Pasaules Virtuve
  • Kad mūžīgie rīsi, griķi un makaroni ir apnikuši, laiks izmēģināt jaunas vēsmas virtuvē, pagatavojot krēmīgu kukurūzas putru ar diviem sieriem, ko pilnai laimei "Rimi" gardēde Signe Meirāne iesaka pasniegt ar sulīgu gaļas bumbiņu mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pannā sakarsē eļļu un kārto tajā bumbiņas (te atrodama gaļa bumbiņu pamatrecepte), apcep uz vidēji lielas liesmas no visām pusēm. Pievieno pastu, rozmarīnu un maisot cep vēl minūti. Pievieno pārējās mērces sastāvdaļas un sautē 15 minūtes. Pirms pasniegšanas, izņem rozmarīna zariņu.

    Katlā ielej ūdeni un uzvāra. Kad ūdens uzvārījies, maisot ber klāt kukurūzas putraimus. Turpinot maisīt, vāra 5 minūtes. Pievieno un iemaisa abus sierus, sāli.

    Liek uz šķīvja kukurūzas putru, pa virsu uzlej mērci, uzber sieru un uzliek rukolas lapiņas.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form