Krēmīgā kukurūzas putra ar gaļas bumbiņu mērci
Foto: Publicitātes foto

Kad mūžīgie rīsi, griķi un makaroni ir apnikuši, laiks izmēģināt jaunas vēsmas virtuvē, pagatavojot krēmīgu kukurūzas putru ar diviem sieriem, ko pilnai laimei "Rimi" gardēde Signe Meirāne iesaka pasniegt ar sulīgu gaļas bumbiņu mērci.

Pannā sakarsē eļļu un kārto tajā bumbiņas (te atrodama gaļa bumbiņu pamatrecepte), apcep uz vidēji lielas liesmas no visām pusēm. Pievieno pastu, rozmarīnu un maisot cep vēl minūti. Pievieno pārējās mērces sastāvdaļas un sautē 15 minūtes. Pirms pasniegšanas, izņem rozmarīna zariņu.

Katlā ielej ūdeni un uzvāra. Kad ūdens uzvārījies, maisot ber klāt kukurūzas putraimus. Turpinot maisīt, vāra 5 minūtes. Pievieno un iemaisa abus sierus, sāli.

Liek uz šķīvja kukurūzas putru, pa virsu uzlej mērci, uzber sieru un uzliek rukolas lapiņas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form