Foto: Shutterstock
Rīsi ar olu un tomātiem - sanākas arī gatavošanas iesācējam.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 glāzerīsi tomāti vegeta2 olas250 mlsaldais krējums150 gsiers

Sagatavošana

1

Uzliek vārīties rīsus. Kamēr rīsi vārās, sagriež ripās tomātus.

2

Liek izvārītos rīsus ietaukotā veidnē un izlīdzina. Saber virsū garšviela. Liek virsū tomātu šķēles. Pārlej visu ar olu, saldā krējuma maisījumu.

3

Uzliek vāku un ļauj līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī cepties aptuveni 20-25 minūtes.

4

Tad noņem vāku, pārkaisa ar sieru un cep vēl 5 minūtes.

Iesūtīja: honeybee

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!