Kreptīga biešu-skābētu kāpostu zupa ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
3.6000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garda biešu zupa ar maltu gaļu un skābētiem kāpostiem – kreptīga un īsteni sātīga.

Tā kā man nepatīk ilga gaļas vārīšana, izmantoju malto gaļu, kuru pirms likšanas katlā apcepu uz pannas (lai vārot neputo).

Liek vārīties skābus kāpostus, pievieno veselu sīpolu, lauru lapu, piparus. Aptuveni pusstundu vāra (ar aprēķinu: lai beigās kāposti būtu mīksti, bet kartupeļi vēl nejūk laukā).

Tad pievieno apceptu malto gaļu, sāli, lauru lapas un apceptu, rīvētu burkānu. Vēl pēc 10 minūtēm pievieno rīvētas bietes un kubiņos sagrieztus kartupeļus.

Izņem sīpolu. Zaļumus un garšvielas pievieno pēc patikas. Ja gribas skābāku, pielej skābu kāpostu sulu un uzvāra līdz burbulim.

Iesūtīja: klēra

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form