Foto: Shutterstock
Kūka bez cepšanas un lielas noņemšanās.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

biezpiens saldais krējums ogas "Selgas" cepumi šokolādes krēms piens marmelāde želatīns

Sagatavošana

1

Uz mirkli iemērc pienā "Selgas" cepumus un izliek pamatu (tikai nedrīkst pārmērcēt, jo tad cepumi paliek pļurīgi. Pietiek, ka iemērc un izvelk uzreiz ārā).

2

Satāvdaļas pildījumam: saldais krējums, cukurs, putukrējuma stindzinātājs un biezpiens sajaukts ar ogām un marmelādi. Putukrējumam klāt liku saucamo putu stindzinātāju, lai stingrākas tās putas.

3

Pildījums gatavs. Liek kūku kārtāsm- cepumus un pildījumu.

Iesūtīja: karinē

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!