30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
biezpiens saldais krējums ogas "Selgas" cepumi šokolādes krēms piens marmelāde želatīns
Sagatavošana
1
Uz mirkli iemērc pienā "Selgas" cepumus un izliek pamatu (tikai nedrīkst pārmērcēt, jo tad cepumi paliek pļurīgi. Pietiek, ka iemērc un izvelk uzreiz ārā).
2
Satāvdaļas pildījumam: saldais krējums, cukurs, putukrējuma stindzinātājs un biezpiens sajaukts ar ogām un marmelādi. Putukrējumam klāt liku saucamo putu stindzinātāju, lai stingrākas tās putas.
3
Pildījums gatavs. Liek kūku kārtāsm- cepumus un pildījumu.
Iesūtīja: karinē
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit