Kūka no cepumiem un putukrējuma bez cepšanas
Foto: Shutterstock
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Kūka bez cepšanas un lielas noņemšanās.

Uz mirkli iemērc pienā "Selgas" cepumus un izliek pamatu (tikai nedrīkst pārmērcēt, jo tad cepumi paliek pļurīgi. Pietiek, ka iemērc un izvelk uzreiz ārā).

Satāvdaļas pildījumam: saldais krējums, cukurs, putukrējuma stindzinātājs un biezpiens sajaukts ar ogām un marmelādi. Putukrējumam klāt liku saucamo putu stindzinātāju, lai stingrākas tās putas.

Pildījums gatavs. Liek kūku kārtāsm- cepumus un pildījumu.

Iesūtīja: karinē

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form