Kukurūzas zupa
Foto: Publicitātes attēls
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK rapšu eļļa
rapšu eļļa
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
1
1 burkāns
burkāns
1
1 sīpols
sīpols
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
300 ml
300 ml piens
piens
400 g
400 g kukurūza
kukurūza
1
1 kartupelis
kartupelis
200 ml
200 ml buljons
buljons
 
cepeša gaļa (vistas, tītara, cūkgaļas)
cepeša gaļa (vistas, tītara, cūkgaļas)
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas muskatrieksts
muskatrieksts
4 ĒK
4 ĒK citrona sula
citrona sula
 
sakapāti zaļumi
sakapāti zaļumi
  • Citas zupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgā kukurūzas un kartupeļu zupa amerikāņu gaumē jeb čauders. Papildini to ar vakariņās neapēsto cepeša (vai vienkārši ceptu) gaļu, lai maltīte būtu vēl barojošāka.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sablenderē pusi kukurūzas. Mazos gabaliņos sagriež sīpolu, burkānu un kartupeli. Katliņā izkausē sviestu, tam pievieno eļļu, tad taukvielu maisījumā liek sagriezto sīpolu un burkānu, apcep dārzeņus zeltaini brūnus.

    Pievieno masai miltus, izmaisa, pielej pienu, visu labi samaisot, uzvāra. Pievieno gan sablenderēto, gan neblenderēto kukurūzu, pielej buljonu, pievieno kartupeļus, sāli, melnos piparus.

    Ierīvē zupā mazliet muskatrieksta, visu vāra, līdz kartupeļi kļūst mīksti. Pievieno zupai smalki sagrieztu cepeša gaļu, citrona sulu un vāra vēl 2 minūtes. Pasniedz ar zaļumiem.

    Recepti piedāvā uztura speciāliste Jevgēnija Jansone un "Elvi"

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form