Kūpinātas vistas salāti ar mango
Foto: Vida Press

Mango saldums, kūpinātās vistas skābenais pikantums un nedaudz čili asumiņa un riekstu kraukšķa – interesanta garšu kombinācija, ko izmēģināt, pasniedzot viesiem svētku reizē. Makadamijas riekstus var aizstāt ar lazdu riekstiem.

Nelielā, uzkarsētā pannā ber paprikas pulveri, čili pārslas un sāli, visu karsē apmēram minūti. Pievieno riekstus un, maisot pannas saturu, karsē vēl minūti.

Mango sagriež nelielās daiviņās, vistu – plānās strēmelēs. Sasmalcina maurlokus un koriandru, sīpolus sagriež plānos pusapļos. Visu liek salātu traukā, pievieno izkarsētos riekstus.

Gatavo mērci: trauciņā sajauc citrona sulu, cukuru un sezama eļļu, visu kārtīgi samaisa, līdz cukurs izkusis un pārlej piparmētru lapiņām.

Mērci pārlej salātiem, pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus pēc garšas un saudzīgi samaisa. Salātus dala pa porciju šķīvjiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form