Kūpināts lasis ar medus meloni un zirnīšiem
Foto: Bonduelle
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300
300 kūpināts Skotijas lasis
kūpināts Skotijas lasis
2 kg
2 kg medus melone
medus melone
100 g
100 g salātu maisījums
salātu maisījums
50 g
50 g lazdu rieksti
lazdu rieksti
 
pusbundža "Bonduelle" zaļo zirnīšu
pusbundža "Bonduelle" zaļo zirnīšu
20
20 redīsi
redīsi
1
1 apelsīns
apelsīns
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1/2 TK
1/2 TK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
2
2 sarkanā bazilika zariņi
sarkanā bazilika zariņi
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dažādi salāti
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šajā ēdienā apvienoti trīs produktu pagatavošanas veidi: svaigs, kūpināts un cepts. Ēdiena krāsas priecē acis, bet produktu daudzveidība nodrošina, ka ēdiens būs ne tikai gards, bet arī bagāts ar nepieciešamajām uzturvielām, vitamīniem un minerāliem. Pēc karaliskā laša nākamā galvenā loma šai ēdienā ir zaļajiem zirnīšiem, kuros ir vairāk nekā 8 minerāli, 7 vitamīnu veidi un šķiedrvielas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sausā pannā apgrauzdē lazdu riekstus ar sāli.

    Uz citas pannas apcep olīveļļā zirnīšus, pievienojot tiem 1/2 tējkaroti cukura.

    Sagriež meloni garenos gabaliņos. Sagriež redīsus.

    Šķīvī kārto meloni, zivi, redīsus, salātu maisījumu, ceptus zirnīšus un lazdu riekstus. Dekorēšanai izmantojiet apelsīna miziņu un sarkanā bazilika lapiņas.

    Padoms: Apelsīna mizu plānā kārtiņā nogrieziet ar nazi, pēc tam sagrieziet tievos salmiņos.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
    Lasi vēl
     

    Comment Form