Kuskuss ar dārzeņiem
Foto: Частный архив
3.7500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols
sīpols
1
1 burkāns
burkāns
1
1 paprika
paprika
2-3
2-3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 cukīni
cukīni
400 ml
400 ml ūdens
ūdens
200 g
200 g kuskuss
kuskuss
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Putras un biezputras
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Tasty" lasītāja Nataļja recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka savā ģimenē iecienītu iecienītu ātro vakariņu recepti.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Burkānu un sīpolu sīki sakapā un pannā sakarsētā eļļā apcep 5–6 minūtes.

    Kamēr pannas saturs cepas, sasmalcina papriku un cukīni. Pievieno pannas saturam un cep vēl 5–7 minūtes.

    Pievieno caur spiedi izspiestus ķiplokus un apcep visu vēl 30 sekundes.

    Pannā lej iepriekš elektriskajā tējkannā uz karsētu ūdeni, pievieno sāli un kuskusu.

    Visu samaisa, uzliek pannai vāku, nogriež liesmu un ļauj kuskusam uzbriest 10–15 minūtes.

    Labi garšos gan silts, gan jau atdzisis.

    Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

    Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

    Vairāk par konkursu lasi te!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form