Lasis sojas mērces marinādē
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4x150 g
4x150 g laša fileja
laša fileja
2 ĒK
2 ĒK čili mērce
čili mērce
2 ĒK
2 ĒK sojas mērce
sojas mērce
1 ĒK
1 ĒK sezama eļļa
sezama eļļa
1 ĒK
1 ĒK rīsu vīns
rīsu vīns
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
2 TK
2 TK sarīvēts ingvers
sarīvēts ingvers
1 ĒK
1 ĒK sezama sēkliņas
sezama sēkliņas
 
vārīti rīsi pasniegšanai
vārīti rīsi pasniegšanai
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Pikantas, krāsnī ceptas laša filejas ar sezama sēkliņām. Īpašo garšu piešķirs čili mērces, ingvera un ķiploka marināde.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni laikus uzkarsē līdz 200°C.

    Seklā traukā sajauc čili mērci, soju, sezama eļļu, rīsu vīnu, saspiestu ķiploka daiviņu un ingveru. Laša filejas gabaliņus saliek pagatavotajā marinādē ar ādiņu uz augšu. Atstāj marinēties 15 minūtes.

    Pēc tam zivi kārto cepamtraukā ar ādiņu uz leju. Atlikušo marinādi pārslaka lasim un apkaisa ar sezama sēkliņām. Cepamtrauku liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes, līdz zivs gatava.

    Gatavās laša filejas pasniedz ar vārītiem rīsiem. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form