Foto: Shutterstock
Lavašs ar šķiņķa pildījumu - uzkoda, kas sanāks arī iesācējam.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 gab.tomāts1 gab.marinēts gurķis1 gab.diļļu zariņš200 gšķiņķis1 gab.paciņa kausētais siers "Dzintars"1 gab.lavašs

Sagatavošana

1

Lavašu iztin uz galda. Pārziež kausēto sieru. Pārkaisa sagrieztas dilles. Pārkaisa strēmelēs sagrieztu šķiņķi.

2

Pa vidu liek vienu strīpu tomātus, vienu salmiņos sagrieztus marinētus gurķus. Vienu strīpu uzspiež majonēzi un izlīdzina pa lavašu (tas tāpēc, ka lavašs savādāk sanāk diezgan sauss).

3

Lavašu satin, ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī ievilkties.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!