Lazanja ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
4.3333 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g zaļās lazanjas plāksnes
zaļās lazanjas plāksnes
700 g
700 g malta liellopa gaļa
malta liellopa gaļa
2
2 sīpoli
sīpoli
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
 
maltie melnie pipari
maltie melnie pipari
2 ĒK
2 ĒK pētersīļi
pētersīļi
100 g
100 g siers
siers
0.5 l
0.5 l gaļas buljons
gaļas buljons
  • Gaļas sacepumi
  • Makaronu ēdieni
  • Makaronu sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Vēlaties iepriecināt ģimeni ar sātīgām vakariņām vai pusdienām. Pagatavojiet lazanju ar malto gaļu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lazanjas plāksnes pirms lietošanas 4 – 5 minūtes jānovāra lielā ūdens daudzumā, pievienojot ūdenim sāli un uzmanot, lai plāksnes nesalīp. Ūdenim var pievienot nedaudz eļļas. Kad plāksnes novārītas, tās strauji atdzesē zem auksta ūdens un izklāj uz dvieļa, lai apžūst.

    Maltajai gaļai pievieno sāli piparus, ķiplokus, samīca.

    Sīpolus sasmalcina, apcep uz pannas caurspīdīgus, pievieno malto gaļu un maisot turpina cepšanu 5 minūtes, pašās beigās pievieno sasmalcinātus pētersīļus.

    Cepamā formā kārtās liek lazanjas plāksnes un maltās gaļas pildījumu, pārlej buljonu. Formu nosedz ar vāku vai foliju.

    Cep 40 minūtes cepeškrāsnī 220*C. Piecas minūtes pirms gatavības pārkaisa ar sarīvētu sieru.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form