40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
250 gzaļās lazanjas plāksnes700 gmalta liellopa gaļa2 sīpoli2 ķiploka daiviņas2 ĒKeļļa sāls maltie melnie pipari2 ĒKpētersīļi100 gsiers0.5 lgaļas buljons
Sagatavošana
1
Lazanjas plāksnes pirms lietošanas 4 – 5 minūtes jānovāra lielā ūdens daudzumā, pievienojot ūdenim sāli un uzmanot, lai plāksnes nesalīp. Ūdenim var pievienot nedaudz eļļas. Kad plāksnes novārītas, tās strauji atdzesē zem auksta ūdens un izklāj uz dvieļa, lai apžūst.
2
Maltajai gaļai pievieno sāli piparus, ķiplokus, samīca.
3
Sīpolus sasmalcina, apcep uz pannas caurspīdīgus, pievieno malto gaļu un maisot turpina cepšanu 5 minūtes, pašās beigās pievieno sasmalcinātus pētersīļus.
4
Cepamā formā kārtās liek lazanjas plāksnes un maltās gaļas pildījumu, pārlej buljonu. Formu nosedz ar vāku vai foliju.
5
Cep 40 minūtes cepeškrāsnī 220*C. Piecas minūtes pirms gatavības pārkaisa ar sarīvētu sieru.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit