To, ka beluga lēcas ir perfektas salātos, atklāju pagājušajā vasarā. Kopš tā laika, man tās vienmēr ir mājās, un jāsaka - ieņēmušas pirmo vietu lēcu topā. Izvārās ātri, neizšķīst un fantastiski garšo.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 paprika2 tomāti1 glāzevārītas beluga lēcas1 neliels sarkanais sīpols8 olīvas sauja zirņu dīgstu vai kādu citu zaļumu, tagad pavasarī tās var būt nezāles, tie var būt spināti vai kādi citi salātiņi olīveļļa, citrona sula, sāls

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas sajauc kopā, sagriežot tās, kas jāsagriež, pielejot nedaudz olīveļļu, un pēc garšas pievienojot sāli un citrona sulu.

Kraukšķīgi, atsvaidzinoši salāti sanāk, pievienotās lēcas dod sātīguma sajūtu. Gluži vienkārši - ir garšīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!