
Loading...
Sastāvdaļas
5 kg
5 kg cūkgaļas kakla karbonāde, sagriezta gabaliņos
cūkgaļas kakla karbonāde, sagriezta gabaliņos4 kg
4 kg sīpoli, nomizoti, sagriezti gredzenos
sīpoli, nomizoti, sagriezti gredzenos3
3 citroni, nomizoti, sagriezti šķēlēs
citroni, nomizoti, sagriezti šķēlēs1
1 buntīte diļļu
buntīte diļļu1 l
1 l etiķis (9%)
etiķis (9%)300 ml
300 ml olīveļļa
olīveļļa1
1 paciņa maltu melno piparu
paciņa maltu melno piparu1
1 paciņa paprikas pulvera
paciņa paprikas pulvera4 ĒK
4 ĒK cukurs (ar kaudzīti)
cukurs (ar kaudzīti)4 ĒK
4 ĒK sāls
sāls4-5
4-5 lauru lapas
lauru lapas"Mana znota šašliks ir izslavēts tālu aiz mūsu ģimenes robežām. Tie, kam palaimējies šo gardumu nobaudīt, saka, ka ir ļoti labs un prasa recepti," teic mūsu lasītāja Laila Rudzone.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļu un sīpolus liek traukā un kārtīgi saspaida, lai no sīpoliem izdalās sula.
Pievieno un iemīca pārējās sastāvdaļas.
Uzliek gaļai slogu un pirms grilēšanas vismaz 12 stundas notur marinādē.
Kad šašliks izcepts, Laila to iesaka baudīt, ietinot svaigā salātlapā, papildinot ar adžikas mērci.
- Te atradīsi recepti uzlabotai tomātu mērcei šefpavāra Māra Astiča gaumē.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.