Liellopa filejas tartars
Foto: Mārcis Puriņš
3.7500 4
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Lai gatavotu tartaru, gaļai jābūt izcilai, svaigai un kvalitatīvai, bet bez sīpoliem tajā neiztikt. Recepti Sīpolu ceļa konkursam atsūtījis Mārcis Puriņš.

Liellopa muguras filejas gaļu, kas iepriekš aptuveni 2 stundas noturēta ķiploku, sojas un Vorčesteras marinādē, smalki sakapā.

Ņem gaļas piciņu (apmēram 100 g) un ar rokām veido kotletei līdzīgu formu.

Uz gaļas liek saspaidītus marinētus kaperus, virs kaperiem – smalki sakapātus sīpolus.

Ar pirkstu iespiež gaļas masā nelielu bedrīti, kurā iesit jēlu paipalas olu.

Pārkaisa ar sāli, pipariem un svaigiem zaļumiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form