Foto: Shutterstock
Brangai pusdienu maltītei - liellopa gaļa ar sēnēm.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 kgliellopa gaļa ĒKtauki150 gspeķis500 gsēnes melno piparu graudiņi sāls zaļumi

Sagatavošana

1

Liellopa gaļu sagriež gabaliņos un apcep taukos, pievieno sāli, piparus.

2

Katla apakšu izlikt ar speķa šķēlītēm, tad liek gaļas gabaliņus, sagrieztas sēnes (lielos gabaliņos vai veselas). Ielej 2 glāzes karsta ūdens, pievieno piparu graudiņus, sāli, uzliek vāku un vāra uz mazas uguns, līdz gatavs.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!