Magoņu mafini ar citronu krēmu
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
1.0000 1
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 ml
100 ml saulespuķu eļļa
saulespuķu eļļa
2
2 olas
olas
225 ml
225 ml jogurts
jogurts
2
2 citronu sula un miziņa
citronu sula un miziņa
350 g
350 g milti
milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
30 g
30 g magoņu sēkliņas
magoņu sēkliņas
100 g
100 g pūdercukurs
pūdercukurs
Pildījumam un glazūrai:
4 ĒK
4 ĒK citronu krēms
citronu krēms
1
1 citrona sula
citrona sula
60 g
60 g pūdercukurs
pūdercukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kāzu ēdienkarte
  • Kristību ēdienkarte
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Mafini
  • Pasaules Virtuve
  • Mīksti un ļoti citronīgi mafini ar magoņu sēkliņām. Garšos ļoti labi pie kafijas vai tējas tases.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C.

    Lielā traukā sajauc eļļu, olas, jogurtu, citrona miziņu un sulu, lai iegūtu vienmērīgu masu.
    Citā bļodā saber miltus, cepamo pulveri, magoņu sēkliņas un cukuru. Tad pakāpeniski sausajām sastāvdaļām pielej mitrās un visu maisa, līdz sajaucies.

    Ar karoti mīklu liek mafinu papīra formiņās, kas ieliktas mafinu pannā. Formiņas pilda līdz 2/3 pilnas.

    Tad liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz mafini zeltaini un iedurtais kociņš iznāk sauss.

    Kad mafini nedaudz padzisuši, tiem izgrebj nelielu caurumiņu un piepilda ar citronu krēmu (to vari pagatavot pats pēc šīs receptes).

    No pūdercukura un citronu sulas uzjauc saldu glazūru un ar to apslaka mafinus.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form