Maigais truša gaļas un dārzeņu sautējums
Foto: Shutterstock
2.5556 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
trusis
trusis
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
1
1 krustnagliņas
krustnagliņas
2
2 lauru lapas
lauru lapas
2
2 vidēji lieli burkāni
vidēji lieli burkāni
2
2 vidēji lieli sīpoli
vidēji lieli sīpoli
120 ml
120 ml sauss baltvīns
sauss baltvīns
 
ūdens
ūdens
3
3 kartupeļi
kartupeļi
1/4
1/4 selerijas sakne
selerijas sakne
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
1 sauja
1 sauja pētersīļi
pētersīļi
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardai maltītei – ar dārzeņiem un baltvīnu sautēts trusis.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Trusi sagriež gabalos, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un vāra, līdz parādās putas. Putas nosmeļ.

    Katlā liek sāli, cukuru, krustnagliņu, lauru lapas, smaržīgos piparus, nomizotus burkānus, sīpolus, selerijas sakni un kartupeļus, kas sagriezti palielos gabalos.

    Pievieno vīnu, tik daudz ūdens, lai dārzeņi un gaļa ir zem šķidruma, un uz nelielas uguns zem vāka sautē 2 stundas. Ja vēlas, aptuveni 5 minūtes pirms ēdiens gatavs, var pievienot mērcei saldo krējumu.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

    Iesūtīja: Alija

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form