Maigais truša gaļas un dārzeņu sautējums
Foto: Shutterstock
2.5556 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gardai maltītei – ar dārzeņiem un baltvīnu sautēts trusis.

Trusi sagriež gabalos, liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un vāra, līdz parādās putas. Putas nosmeļ.

Katlā liek sāli, cukuru, krustnagliņu, lauru lapas, smaržīgos piparus, nomizotus burkānus, sīpolus, selerijas sakni un kartupeļus, kas sagriezti palielos gabalos.

Pievieno vīnu, tik daudz ūdens, lai dārzeņi un gaļa ir zem šķidruma, un uz nelielas uguns zem vāka sautē 2 stundas. Ja vēlas, aptuveni 5 minūtes pirms ēdiens gatavs, var pievienot mērcei saldo krējumu.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

Iesūtīja: Alija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form