10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kaltēti tomāti2.5 glāzesmilti2 ĒKcukurs2 TKcepamais pulveris0.25 TKsāls1 TKkaltēts rozmarīns2 ĒKkaltēti pētersīļi1 glāzerīvēts ass siers0.5 glāzekefīrs vai paniņas3 ĒKolīveļļa
Sagatavošana
1
Sajauc olīveļļu, kefīru un visu labi samaisa.
2
Citā traukā samaisa miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli un zaļumus.
3
Sieru iemaisa miltos.
4
Pievieno kefīra maisījumu un labi samaisa, tad pievieno sasmalcinātus tomātus un maisa tik ilgi kamēr visas piedevas būs vienmērīgi pa visu mīklu.
5
Ieziež maizes formu. Izliek sagatvoto mīklu formā, nolīdzina virsmu un liek cepties.
6
Cep 175°C karstā krāsnī, apmēram 60 – 65 minūtes, līdz zeltainai krāsai.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit