Foto: Shutterstock
Svaigi cepta maize ar kaltētiem tomātiem.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kaltēti tomāti2.5 glāzesmilti2 ĒKcukurs2 TKcepamais pulveris0.25 TKsāls1 TKkaltēts rozmarīns2 ĒKkaltēti pētersīļi1 glāzerīvēts ass siers0.5 glāzekefīrs vai paniņas3 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Sajauc olīveļļu, kefīru un visu labi samaisa.

2

Citā traukā samaisa miltus, cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli un zaļumus.

3

Sieru iemaisa miltos.

4

Pievieno kefīra maisījumu un labi samaisa, tad pievieno sasmalcinātus tomātus un maisa tik ilgi kamēr visas piedevas būs vienmērīgi pa visu mīklu.

5

Ieziež maizes formu. Izliek sagatvoto mīklu formā, nolīdzina virsmu un liek cepties.

6

Cep 175°C karstā krāsnī, apmēram 60 – 65 minūtes, līdz zeltainai krāsai.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!