Maizes zupa ar iesala ekstraktu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 l
2 l ūdens
ūdens
150-200 g
150-200 g kaltētas maizes garozas vai maize
kaltētas maizes garozas vai maize
1 ĒK
1 ĒK iesala ekstrakts
iesala ekstrakts
 
cukurs
cukurs
  • Latvijas svētku receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Saldās zupas
  • Vienkārši pagatavojama maizes zupa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apkaltušu rupjmaizi vai garozas pārlej ar ūdeni un vāra.

    Kad maize izšķīdusi, izrīvē caur sietiņu, liek atpakaļ katliņā, uzvāra, pieliek iesala ekstraktu un cukuru.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form