35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 glāzesmilti olas250 gsviests vai margarīns glāzecukurs0.5 TKsoda0.5 paciņa vaniļas cukurs pūdercukurs šķipsnasāls
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru, līdz masa paliek balta. Pievieno mīkstu sviestu vai margarīnu, dzēstu sodu, vanilīnu un sakuļ.
2
Pa porcijām iemaisa miltus un samīca pastingru, viendabīgu mīklu, kuru izmaļ gaļas mašīnā. Izmalto mīklu, nelielās kaudzītēs liek uz ietaukotas cepamās plāts un cep –līdz 180-200*C- uzkarsētā cepeškrāsnī.
3
Cepumus cep tumši - zeltainus un gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit