Foto: Shutterstock
Mājas cepumi - tie paši senie, bet gardie.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 glāzesmilti olas250 gsviests vai margarīns glāzecukurs0.5 TKsoda0.5 paciņa vaniļas cukurs pūdercukurs šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Olas sakuļ ar cukuru, līdz masa paliek balta. Pievieno mīkstu sviestu vai margarīnu, dzēstu sodu, vanilīnu un sakuļ.

2

Pa porcijām iemaisa miltus un samīca pastingru, viendabīgu mīklu, kuru izmaļ gaļas mašīnā. Izmalto mīklu, nelielās kaudzītēs liek uz ietaukotas cepamās plāts un cep –līdz 180-200*C- uzkarsētā cepeškrāsnī.

3

Cepumus cep tumši - zeltainus un gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!