Mājas cepumi
Foto: Shutterstock
4.1739 23
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 glāzes
3 glāzes milti
milti
2-3
2-3 olas
olas
250 g
250 g sviests vai margarīns
sviests vai margarīns
1-1.25 glāze
1-1.25 glāze cukurs
cukurs
0.5 TK
0.5 TK soda
soda
0.5
0.5 paciņa vaniļas cukurs
paciņa vaniļas cukurs
 
pūdercukurs
pūdercukurs
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Cepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Mājas cepumi - tie paši senie, bet gardie.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas sakuļ ar cukuru, līdz masa paliek balta. Pievieno mīkstu sviestu vai margarīnu, dzēstu sodu, vanilīnu un sakuļ.

    Pa porcijām iemaisa miltus un samīca pastingru, viendabīgu mīklu, kuru izmaļ gaļas mašīnā. Izmalto mīklu, nelielās kaudzītēs liek uz ietaukotas cepamās plāts un cep –līdz 180-200*C- uzkarsētā cepeškrāsnī.

    Cepumus cep tumši - zeltainus un gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form