Mājās gatavota majonēze bez cukura
Foto: Shutterstock
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. ola
ola
330 ml
330 ml eļļa
eļļa
1 TK
1 TK sinepes
sinepes
1/4 gab.
1/4 gab. citrona sula
citrona sula
1 TK
1 TK sarkanvīna etiķis
sarkanvīna etiķis
1 TK
1 TK Vusteršīras mērce
Vusteršīras mērce
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti baltie pipari
svaigi malti baltie pipari
  • Citas mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Majonēze ir brīnišķīga: uz oliņas, salātos, pie ceptiem kartupelīšiem, burgerī... Kā lai atsakās – pat ja nolemts šogad sākt dzīvot veselīgāk? Patiesībā atteikties nemaz nevajag! Gatavojam majonēzi mājās paši: bez liekām sastāvdaļām un cukura! Recepti iesaka šefpavārs Rūdolfs Šteinbergs savā jaunajā pavārgrāmatā "Radi savu dzīves garšu".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas sastāvdaļas, izņemot eļļu, liek blenderī un blendē, līdz iegūst viendabīgu masu.

    Turpina blendēt, ļoti lēnām lejot klāt eļļu, līdz iegūta majonēzes konsistence. Gatavs!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form