Makaroni krēmīgā saulē kaltētu tomātu mērcē
Foto: Shutterstock
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli

Pusdienas vai vakariņas, makaroni sātīgai maltītei vienmēr ir laba doma. Ierastie makaroni garšos pavisam citādāk, ja pagatavosi mērci no saldā krējuma un saulē kaltētiem tomātiem.

Novāra makaronus sālsūdenī līdz al dente, lai tie nav pavisam mīksti.

Dziļā pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns apcep smalki sakapātus saulē kaltētus tomātus un sīpolu. Kad sīpoli jau apcepušies caurspīdīgi, pielej saldo krējumu un karsē 5 minūtes.

Mērcei pievieno sarīvētu cieto sieru, maltos piparus un karsē vēl 2 minūtes.

Mērcei pievieno nokāstus makaronus un samaisa.

Pasniedz ar sarīvētu sieru un svaigiem zaļumiem.

Source

Tasty

Tags

Makaroni Ātri pagatavojami ēdieni Ēdieni veģetāriešiem Cietais siers Makaroni Saldais krējums Saulē kaltēti tomāti Sīpoli Ikdienas maltītei Makaronu ēdieni Pannā cepts ēdiens Vārīšana Pusdienas Vakariņas viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form