Makaronu sacepums ar sieru, garnelēm un lasi
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Laikam jau visvienkāršāk ir kaut ko pagatavot, par pamatu izmantojot makaronus," norāda receptes autors Aivars. Šī recepte piedalās Tasty.lv "Ātro vakariņu" konkursā.

Vispirms apvāra makaronus. Pavisam nedaudz, tikai lai uzkarst. Vārot var pievienot divus dārzeņu buljona kubiņus.

Karstos makaronus izber traukā un pievieno dažas sniega bumbas (vai kausēto sieru), garneles un zirnīšus.

Visu apmaisa. Cepamtrauku ieziež ar to pašu sniega bumbu eļļu, kas bundžiņā. Makaronu maisījumu kārto traukā.

Pāri kārto laša gabaliņus. Pārlej ar saldo krējumu, kurā iemaisīta ola, dilles un sāls ar pipariem pēc garšas.

Virsū uzrīvē Krievijas sieru.

Liek cepeškrāsnī 175 grādos uz 25–30 minūtēm. Pasniedz, kamēr vēl karsts!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form