Mandeļu skaidiņās panētas vistas filejas karbonādes
Foto: Shutterstock
3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. vistas fileja
vistas fileja
400 g
400 g mandeļu skaidiņas
mandeļu skaidiņas
200 g
200 g milti
milti
4 gab.
4 gab. olas
olas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas garšaugi
garšaugi
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vistas filejas karbonāde miltu panējumā ir garda, bet dažkārt kārojas kaut kas citādāks, tad nu šādās reizēs ierasto rīvmaizi var aizstāt ar mandeļu skaidiņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas filejas izkārto starp divām sloksnēm cepamā papīra un ar gaļas klapējamo āmurīti saklapē tās plānākas no abām pusēm.

    Uz galda noliec divus lēzenus šķīvjus un vienu bļodu. Vienā šķīvī ber mandeļu skaidiņas, otrā miltus ar garšaugiem un sāli, bļodā sakul olas.

    Saklapēto fileju vispirms apviļā miltos, tad olās, visbeidzot mandeļu skaidiņās. Šo panēšanu vajadzētu atkārtot, iemērcot gaļu olā, tad mandeļu skaidiņās, un tad būs gana, lai to varētu cept.

    Sakarsē pannu ar eļļu, liec cepties panēto gaļu, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna no vienas puses, tad apgriez un apcep arī otru pusi. Kad gaļa izcepusies, atstāj zem vāka vēl dažas minūtes.

    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form