Mannas - ābolu sacepums
Foto: Shutterstock
3.8750 8
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
30 g
30 g manna
manna
2 glāzes
2 glāzes piens
piens
 
rīvmaize
rīvmaize
2 gab.
2 gab. āboli
āboli
 
cukurs
cukurs
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Mannas - ābolu sacepums, ko vari baudīt ar bezpiedevu jogurtu vai skābu krējumu, bet īpaši gards tas būs, ja pasniedzot pārliesi ar ābolu sīrupu vai vaniļas mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pienu uzvāra, pievieno mannu un maisot vāra līdz manna uzbriest, pēc garšas pievieno sviestu un sāli.

    Ābolus nomizo, sarīvē uz rīves. Ābolu masu liek katliņā, pievieno cukuru un sautē uz mazas uguns.

    Cepešpannu ieziež ar sviestu, izkaisa ar rīvmaizi.

    Cepešpannā liek pusi mannas putras, tad ābolus un pa virsu atkal mannā putru. Pa virsu uzliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī līdz zeltainai garoziņai.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form