Foto: Shutterstock
Marinētas sēnes ar etiķa esenci un krustnagliņām priekš ziemas sezonas.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 gab.ķiploka daiviņas lauru lapas smaržīgie pipari melnie pipari krustnagliņas novārītas sēnes1 lūdens1 ĒKsāls1 ĒKcukurs1 TKetiķa esence

Sagatavošana

1

1 litra burciņā ielieku 2 ķiploku daiviņas, lauru lapas, smaržīgos piparus, parastos piparus, krustnagliņas un novārītas sēnes (~ līdz pusei), to visu pārleju ar marinādi.

2

Marināde: uz 1 litru ūdens lieku 1 ēdamkaroti sāli, 1 ēdamkaroti cukura, kad uzvārās, pieleju 1 tējkaroti etiķa esences. Tādu verdošu leju virsū sēnēm un taisu ar vāciņu ciet (var arī plastmasas).

Iesūtīja: ellizabeth

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!