Foto: Shutterstock
Marinētas sēnes - lieliska uzkoda aukstajam galdam.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gūdens1 ĒKsāls0.5 ĒKcukurs6 gab.smaržīgie pipari6 gab.krustnagliņas5 gab.lauru lapas2 gab.kanēļa miza8 gab.melnie pipari2 gab.ķiploka daiviņas ggalda etiķis 9% sēnes

Sagatavošana

1

Marinādi uzvāra un ieber nevārītas, bet notīrītas un nomazgātas sēnes, tad pavāra minūtes 5 un salej burkās, aizvāko.

2

Uz šo daudzumu marinādes sēnes jāber iekšā tik daudz lai knapi var samaisīt - daudz, svaru nevaru pateikt, bet nu apmēram 1.5 kg varētu būt.

Iesūtīja: Vavere

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!