Foto: Shutterstock
Marinētas sēnes ziemas krājumu plauktam.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 ĒKsāls1.5 ĒKcukurs malnie piparu graudi lauru lapas3 ĒKetiķa esence sēnes ķiploki

Sagatavošana

1

Lieku vārīties marinādi uz 1l - 2 ĒK sāli un 1 ½ ĒK cukuru, melnos apaļos piparus, lauru lapas.

2

Kad marināde uzvārījusies, saber marinādē beciņas (vai arī vārītas mazās cūcenītes, bērzlapes, alksnenes), pielej ½ ĒK etiķa esenci un pavāra 5 - 10 minūtes.

3

Pielej vēl 1- 1 ½ ĒK etiķa esenci (vairāk to daru pēc garšas) un liek burciņās (kurās ir pāris ķiploku daiviņas) marinādi ar visām sēnēm, vāciņu virsū un gatavs.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!