Marinēti āboli ziemas krājumiem
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Marinēti āboli ziemas našķim.

Ābolus nomazgā, saliek burkās un pārlej ar karstu marinādi.

Pusi no marinādes var aizvietot ar skābu sulu. Pilnās burkas pārsedz ar vāciņiem, sterilizē apmēram 3 minūtes. Burkas izņem, aizvāko, liek ar vāciņiem uz leju.

Iesūtīja: XP

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form