7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
tomāti ķiploka daiviņas, notīrītas selerijas vai pētersīļu zaļumi2 lūdens2 ĒKsāls8 ĒKcukurs100 mletiķis (9%)
Sagatavošana
1
Tomātiem izgriež zaļo serdi pie kātiņa un tās vietā ieliek ķiploka daiviņas pusīti. Burkas apakšā liek selerijas, kārtu ar tomātiem, atkal kārtu seleriju, tomātus, un tā, līdz burka pilna. Virsējā kārtā liek selerijas.
2
Pagatavo marinādi. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un samaisa. Verdošo marinādi lej burkās, pagaida 10 - 15 minūtes un marinādi nolej. Marinādi atkal uzvāra, pievieno etiķi un atkal pārlej tomātus. Burkas aizvāko, apgriež ar vākiem uz leju un atdzesē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit