Marinēti tomāti ar ķiplokiem un selerijām bez pasterizēšanas
Foto: Shutterstock

Pēc šīs receptes gatavotie tomāti sanāk īpaši aromātiski, pateicoties seleriju zaļumiem un katrā tomātā iespiestajai ķiploka daiviņai.

Tomātiem izgriež zaļo serdi pie kātiņa un tās vietā ieliek ķiploka daiviņas pusīti. Burkas apakšā liek selerijas, kārtu ar tomātiem, atkal kārtu seleriju, tomātus, un tā, līdz burka pilna. Virsējā kārtā liek selerijas.

Pagatavo marinādi. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un samaisa. Verdošo marinādi lej burkās, pagaida 10 - 15 minūtes un marinādi nolej. Marinādi atkal uzvāra, pievieno etiķi un atkal pārlej tomātus. Burkas aizvāko, apgriež ar vākiem uz leju un atdzesē.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form