Marinēti tomāti ar ķiplokiem un selerijām bez pasterizēšanas
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
 
tomāti
tomāti
 
ķiploka daiviņas, notīrītas
ķiploka daiviņas, notīrītas
 
selerijas vai pētersīļu zaļumi
selerijas vai pētersīļu zaļumi
MARINĀDEI
2 l
2 l ūdens
ūdens
2 ĒK
2 ĒK sāls
sāls
8 ĒK
8 ĒK cukurs
cukurs
100 ml
100 ml etiķis (9%)
etiķis (9%)
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Pēc šīs receptes gatavotie tomāti sanāk īpaši aromātiski, pateicoties seleriju zaļumiem un katrā tomātā iespiestajai ķiploka daiviņai.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tomātiem izgriež zaļo serdi pie kātiņa un tās vietā ieliek ķiploka daiviņas pusīti. Burkas apakšā liek selerijas, kārtu ar tomātiem, atkal kārtu seleriju, tomātus, un tā, līdz burka pilna. Virsējā kārtā liek selerijas.

    Pagatavo marinādi. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru un samaisa. Verdošo marinādi lej burkās, pagaida 10 - 15 minūtes un marinādi nolej. Marinādi atkal uzvāra, pievieno etiķi un atkal pārlej tomātus. Burkas aizvāko, apgriež ar vākiem uz leju un atdzesē.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form