Maskavas borščs
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Maskavas borščs pusdienu maltītei.

Kaulus aplej ar aukstu ūdeni un liek vārīties, var pievienot arī gaļas mīkstumu.

Vāra uz lēnas uguns 3 – 4 stundas, tad izkāš.

Bietes nomizo, sarīvē vai sagriež salmiņos, pievieno buljonam.

Pētersīļa sakni, burkānus, sīpolus notīra, sarīvē vai smalki sagriež un sautē no buljona noņemtajos taukos un tomātu pastā.

Visus produktus un garšvielas pievieno buljonam un ātri uzvāra.

Gatavai zupai piegriež sagrieztu gaļu, šķiņķi un cīsiņus.

Iesūtīja: Vineta

Comment Form