Foto: Shutterstock
Pufīgas un gardas mazās biezpiena - ābolu pankūkas.
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gmilti2.5 ĒKcukurs šķipsnasāls2 TKcepamais pulveris2 olas250 mlpiens50 gkausēts sviests200 gbiezpiens1 skābs ābols

Sagatavošana

1

Vienā bļodā sajauc miltus, cukuru, šķipsniņu sāls un cepamo pulveri.

2

Otrā bļodā sakuļ olas, pakāpeniski iejauc pienu un kausētu sviestu. Abas masas sajauc un pievieno paciņu biezpiena. Pilnai laimei pievieno nomizotu, gabaliņos sagrieztu skābu ābolu.

3

Ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un apcep zeltainas no abām pusēm.

* pankūkas sanāk pufīgas. Ja biezpiens nav bijis pārāk skābs, zapte klāt nemaz neprasās.

Iesūtīja: Alma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!